Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Κλείσιμο καταστημάτων στις 19 Οκτωβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42, 105 63

                                                                                    Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2011
                                                                                    Αρ. πρωτ.: Γ.Α. 1531

Προς
Ομοσπονδίες μέλη ΕΣΕΕ
Έδρες τους

Θέμα: Ομόφωνη απόφαση ΔΣ ΕΣΕΕ για κλείσιμο καταστημάτων στις 19/10/2011


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε χθες 3 Οκτωβρίου ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ με τη συμμετοχή των Προέδρων Ομοσπονδιών Εμπορικών Συλλόγων της χώρας. Αντικείμενο του Συμβουλίου αποτέλεσε η άμεση και δυναμική αντίδραση του εμπορικού κόσμου στα άδικα οικονομικά μέτρα που πλήττουν κατάφορα τόσο τους συναδέλφους εμπόρους όσο και τους καταναλωτές.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων που θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου και θα κορυφωθούν στις 19 Οκτωβρίου με το κλείσιμο των καταστημάτων. Σ’ αυτό των πλαίσιο καλούμε τους Εμπορικούς Συλλόγους να πραγματοποιήσουν σε συνεργασία και με άλλους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς συνεντεύξεις τύπου, σε κοινή ημερομηνία και συγκεκριμένα την Πέμπτη (13/10/2011) με ένα και μοναδικό θέμα, αυτό των κινητοποιήσεών μας. Επίσης, αποφασίστηκε να αποσταλεί σχετική αφίσα, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν περαιτέρω ενέργειες της ΕΣΕΕ.
Σ’ αυτήν την κινητοποίηση θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε μια  ηχηρή απάντηση στην «ολομέτωπη επίθεση» της Κυβέρνησης στην ελληνική αγορά με ορατό τον κίνδυνο του αφανισμού της.
Σας επισυνάπτουμε κείμενο με τις απαιτήσεις της Τρόικας για το 2011-2014, στις οποίες δηλώνουμε απερίφραστα την αντίθεσή μας αλλά και την πρόθεσή μας να υποταχτούμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος

Βασίλης Κορκίδης
Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος Καρανίκας



Ακολουθεί κωδικοποιημένο το σύνολο των απαιτήσεων της τρόικα από τον Ελληνικό Λαό.

Έτσι για να παίρνουμε μια γεύση...

Απαιτήσεις της Τρόικα για την περίοδο 2011-2014 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου