Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο Τύπου ΕΣΕΕ


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ


Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των εμπορικών επιχειρήσεων στην κινητοποίηση της ΕΣΕΕ στις 19 Οκτωβρίου 2011
 «Κλείνουμε μόνο σήμερα για να μην κλείσουμε για πάντα»


Η ΕΣΕΕ εκφράζει την  ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την δυναμική συμμετοχή του εμπορικού κόσμου σε όλο το διάστημα των κινητοποιήσεων από τις 5/10 έως 19/10/2011, με αποκορύφωμα το πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων.

Η ανταπόκριση των Εμπορικών Συλλόγων και των Ομοσπονδιών όλης της χώρας στο κάλεσμα της ΕΣΕΕ ήταν εντυπωσιακή, αφού η συμμετοχή των εμπόρων στο κλείσιμο των καταστημάτων τους έφθασε σε πρωτόγνωρα ποσοστά της τάξεως του 90%.

Η ΕΣΕΕ ευχαριστεί και συγχαίρει τόσο τους Εμπορικούς Συλλόγους όσο και τις Ομοσπονδίες μέλη της σε όλη τη χώρα για τους επιμέρους σχεδιασμούς της συμμετοχής τους και την οργάνωση των κινητοποιήσεών τους σε τοπικό επίπεδο. Η βοήθεια όλων υπήρξε ουσιαστική από την πρώτη κιόλας μέρα τόσο με την τοποθέτηση της αφίσας στις προθήκες των καταστημάτων, όσο και με την επίδοση του υπομνήματος προτάσεων - θέσεων του ελληνικού εμπορίου σε Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και τοπικούς Βουλευτές.  


Ο εμπορικός κόσμος της χώρας έδειξε για ακόμη μία φορά την έντονη αντίδρασή του σε μία οικονομική πολιτική που έχει οδηγήσει πολλά καταστήματα σε κλείσιμο και έχει φέρει την ελληνική αγορά σε απόγνωση. Η ΕΣΕΕ δηλώνει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να διεκδικεί τα δίκαια αιτήματα του ελληνικού εμπορίου μέσα και στην επόμενη κρίσιμη περίοδο, εκκινώντας από τη σημερινή επιτυχή κινητοποίηση των εμπόρων σε όλη τη χώρα.   


ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΣΕΒΕΕ -ΕΣΕΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 19 10 2011 (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου