Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τι κάνουμε για το χαράτσι της ΔΕΗ

Η «Πανχαλκιδικιώτικη Επιτροπή Πολιτών» «Ρεύμα χωρίς τέλος»

ενημερώνει τους κατοίκους της Χαλκιδικής ότι:
 Για την καταβολή μόνο της αξίας του ρεύματος κλπ εκτός από το «χαράτσι», αφού πληρωθεί σε ΑΤΜ, οι κάτοικοι του Πολυγύρου να αποτανθούν στις παρακάτω ώρες και ημέρες στο Δημαρχείο, στους δε υπόλοιπους δήμους να αποτανθούν στις κατά τόπους επιτροπές προσκομίζοντας :



Α) Φωτοτυπία την απόδειξη,
Β) το λογαριασμό και
Γ) την ταυτότητα μας
και ερχόμαστε με τις φωτοτυπίες και με τα πρωτότυπα από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00΄ π.μ. – 13:00΄μ.μ. στο δημαρχείο Πολύγυρου και Δευτέρα και Τετάρτη 18:00΄μ.μ. -20:00΄ μ.μ. στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Πολύγυρου.
 Ενημερώνουμε, ότι όσοι πιστεύουν, ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και αδυνατούν να πληρώσουν το «χαράτσι» π.χ. ετήσιο εισόδημα του 2010 κάτω των 12.000€, ανάπηρα άτομα της οικογένειας, κλπ. Να στείλουν μήνυμα στο 54160 το εξής κείμενο :
ΕΤΑ κενό (τον αριθμό του αφμ) κενό (τον αριθμό της παροχής αλλά μόνο τα 8 νούμερα που είναι ενωμένα στη μέση του όλου αριθμού).

Επίσης, όπως ενημέρωσαν τα ΜΜΕ, δεν θα διακόπτει η ΔΕΗ το ρεύμα μέσα σε 40 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού, αλλά σε 80 ημέρες.

Σας υπενθυμίζουμε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 ώρα 12,00΄ το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΗ στον Πολύγυρο.

Η επιτροπή αγώνα

2 σχόλια:

  1. Ργώ που είμαι κάτοικος Βάβδου, που μπορώ να απευθυνθώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την επιτροπή αγώνα από τις 11 εώς τις 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο στον Πολύγυρο για ότι διευκρίνηση θες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή