Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η ΕΣΕΕ ενημερώνει για την καταβολή του δώρου και το εορταστικό ωράριο και εύχεται σε όλους τους καταναλωτές καλές γιορτές


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΕΣΕΕ ενημερώνει για την καταβολή του δώρου και το εορταστικό ωράριο και εύχεται σε όλους τους καταναλωτές καλές γιορτές».

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ανακοινώνει προς τους εργοδότες της χώρας ότι το δώρο Χριστουγέννων των μισθωτών πρέπει να τους καταβληθεί από 16 έως 21 Δεκεμβρίου 2011.
Παράλληλα, υπενθυμίζεται προς το καταναλωτικό κοινό το διευρυμένο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά, σε όλη την Ελλάδα, την ερχόμενη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011.
Oι Έλληνες έμποροι εν μέσω κλίματος κοινωνικής και οικονομικής δυσαρέσκειας, προσπαθούν να διατηρήσουν την λάμψη των εορτών στις βιτρίνες των καταστημάτων τους και δίνουν τη μάχη των τιμών στα ράφια τους, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν την προτίμηση των καταναλωτών.
Παρά την αγοραστική του αδυναμία, περισσότερο από όλες τις προηγούμενες χρονιές, ο κάθε Έλληνας, προσπαθεί να διατηρήσει τη χαρά των παιδιών του και να μείνει αξιοπρεπής στις οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις του.
Το ελληνικό εμπόριο ζητά από τους καταναλωτές να ξεχάσουν για λίγο το κλίμα της οικονομικής καχεξίας που κυριαρχεί στη χώρα και να επισκεφτούν τις τοπικές αγορές και τους εμπορικούς δρόμους, με γιορτινή διάθεση, βάζοντας μια ευχάριστη παρένθεση ανάμεσα στο δύσκολο σήμερα και το αβέβαιο αύριο.
Τα διάφορα ποσοστά μείωσης της εορταστικής κίνησης, δεν αποτελούν πλέον είδηση, αφού χαρακτηρίζουν τη συνολική εικόνα της ελληνικής αγοράς. Για άλλη μια χρονιά στην εορταστική αγορά υπάρχει επάρκεια προϊόντων, οι τιμές είναι χαμηλά συγκρατημένες, προσπαθώντας με χριστουγεννιάτικες προσφορές να αναπληρώσουν το χαμένο εισόδημα των εργαζομένων και συνταξιούχων.
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου επισημαίνει, ότι ο εμπορικός κόσμος χρειάζεται φέτος την στήριξη του Έλληνα καταναλωτή περισσότερο από ποτέ και εύχεται
Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά
με Υγεία, σε όλους τους Έλληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου