Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή προς τους βουλευτές μας

Πολύγυρος, 14/2/2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
Η Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που ΕΣΩΣΕ την Ελλάδα (για άλλη μια φορά) από το χείλος του γκρεμού (στο οποίο κρέμεται εδώ και 2 χρόνια) και νοιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη προς τους εθνοπατέρες μας, θα ήθελε να πεί:
 
«Ντροπή σας» κ. Βαγιωνά και κ. Λαφαζάνη, που θέλετε το κακό της Ελλάδος.  «Ντροπή σας», που κάθεστε και... ακούτε αυτούς τους ανόητους που σας ψήφισαν και σας στείλαν στην Βουλή… «Ντροπή σας», που βάζετε πάνω από την πειθαρχεία και την υπακοή στις εντολές των «Εταίρων» μας, κάτι τόσο τιποτένιο όσο την συνείδησή σας, αλλά και τη θέλησή μας.
Αντίθετα, θα θέλαμε να πούμε ένα «ΜΠΡΑΒΟ» και ένα ειλικρινές «Ευχαριστώ» στον μοναδικό βουλευτή του νομού μας, που κοίταξε πέρα από αυτό που βλέπει το 80% του Λαού της Ελλάδας. 

«Μπράβο», στον κ. Δριβελέγγα που ξέρει πως δεν έχει σημασία τι πιστεύουν οι πολλοί, αλλά τι πιστεύουν αυτοί που κρατάνε αιχμάλωτη την χώρα μας και τους πολίτες της με τους εκβιασμούς και τις φοβέρες τους για χρεωκοπία, φτώχεια και εξαθλίωση. 
«Μπράβο», που ξεπέρασε σκοπέλους όπως το καλό των ασθενέστερων τάξεων και των μικρομεσαίων για να δώσει στους πλούσιους και τους τοκογλύφους μία ακόμα ευκαιρία να αρπάξουν τα «ασημικά» της χώρας σε τιμή ευκαιρίας. 
«Μπράβο», στον κ. Δριβελέγγα που θέλει όλοι μας να περάσουμε πέρα από την όχθη του ποταμού και να γνωρίσουμε εξωτικούς πολιτισμούς όπως την Ινδία και το Μπαγκλαντές (γιατί αν δεν ζήσεις όπως ζει κάποιος δεν μπορείς να καταλάβεις την κουλτούρα του). 
«Μπράβο»,  στον κ. Δριβελέγγα που κατάφερε μέσα σε μια νύχτα να διατηρήσουν ακέραια τα προνόμια τους όλοι οι εθνοπατέρες μας, αλλά φρόντισε να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι Χριστιανοί με το να μας πάρει και αυτά τα ρούχα που φοράμε (Ο έχων δύο χιτώνας έλεγε ο Χριστός, η εφορία το πήγε ένα βήμα παραπέρα και τα θέλει όλα) και έτσι να μας φέρει πιο κοντά προς το Θεό. 
«Μπράβο» στον κ. Δριβελέγγα που έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, αυτούς τους «μαλάκες και κουμουνιστές» (κατά την ομολογία του κ. Αντιπροέδρου κ. Πάγκαλου) που είχαν το θράσος να διαδηλώνουν λέει κατά των εθνοπατέρων μας την ώρα που αυτοί “ετέτροντο την καρδίαν πικρώς” καθώς προσπαθούσαν να σώσουν ξανά την πατρίδα μας βλέποντας τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. 
«Μπράβο» τελικά στον κ. Δριβελέγγα που με το «ναι σε όλα» (καμία σχέση με το ρηθέν: Μια κυρία δεν λέει ναι, αλλιώς δεν είναι κυρία), κατάφερε να μας αφαιρέσει την δυνατότητα του να περπατήσουμε με τα δικά μας πόδια, και υποδουλώνοντας το μέλλον μας, να μας αναγκάσει να στηριζόμαστε για πολλά χρόνια σε ξένα δεκανίκια.

Οι ευχαριστίες του Ελληνικού Έθνους προς τον κ. Δριβελέγγα και τους υπόλοιπους 198 “σωτήρες” μας, θα είναι:
       στο μυαλό των εργαζομένων, όταν θα βλέπουν τον μισθό τους να μειώνεται κατά 22%,
       στο μυαλό των συνταξιούχων όταν θα βλέπουν πως οι συντάξεις δεν φτάνουν ούτε για τα φάρμακα
       στο μυαλό των μικρομεσαίων εμπόρων, όταν θα βλέπουν τα μαγαζιά τους να κλείνουνε και να αυξάνονται οι εισφορές και τα χαράτσια
       στο μυαλό των ιστορικών του μέλλοντος, όταν θα γράφουν για το πως η Ελλάδα απώθησε και το 4ο Ράιχ, ξανά χωρίς την βοήθεια αυτών που την κυβερνάνε.

ΥΓ1: Εστιάζουμε σε σας κ. Δριβελέγγα, γιατί εσείς έχετε τη δική μας εντολή. Οι άλλοι 198 είναι υπόλογοι στους δικούς τους ψηφοφόρους.

ΥΓ2: Αν κάποιος από τους παραπάνω, θεωρεί ότι προσεβλήθει, είμαστε στη διάθεση του για να μας εξηγήσει τους λόγους που πήρε την απόφαση αυτή, σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, όποτε επιθυμεί. email: espolygyrou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου