Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Κίνηση Αλληλεγγύης από τα Αηδόνια


Κίνηση Αλληλεγγύης
 
            Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν επιτρέπει ούτε οίκτο, ούτε λύπηση. Ζητάει απλώς τη στήριξη όλων μας, σε μια δύσκολη στιγμή, που ο καθένας μας εύκολα θα μπορούσε να βρεθεί, ειδικά στις μέρες που διανύουμε.
            Για το λόγο αυτό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ», αποφάσισε να απευθύνει μια ανοιχτή πρόσκληση σ’ αυτούς που φτάνει το κάλεσμα των ΑΗΔΟΝΙΩΝ.
            Αρχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα που δεν απαιτούν συντήρηση, καθώς και μεταχειρισμένα ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα κλπ, σε καλή κατάσταση.
            Για όσους θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους: Νικόλαο Βαβδινό στο 6947 269791, Αθανάσιο Γραμμένο στο 6978 770672 και Γεώργιο Δρούγκα στο 6948 216193.
            Όσοι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να φέρνουν τις προσφορές τους στο χώρο του συλλόγου, διαφορετικά, μπορούμε να τα παραλαμβάνουμε εμείς, από τον χώρο τους.
            Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη στην αντιμετώπιση της κρίσης, που φέρνει αρκετούς συνανθρώπους μας, στα όρια της ανέχειας και της επιβίωσης.
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΗΔΟΝΙΑ

1 σχόλιο:

  1. μπράβο στα ''ΑΗΔΟΝΙΑ''!Εύχομαι καλή επιτυχία και την ανταπόκριση των συνανθρώπων μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή