Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πρόγραμμα Μεγάλης Παρασκευής


Πολύγυρος, 6/4/2012

Προς;    Μέλη Ένωσης
Εμπορικά Καταστήματα Δήμου Πολυγύρου
Καταστήματα Αρβανιτίδης
Καταστήματα Μασούτης
Καταστήματα LIdl

Αξιότιμοι κύριοι/ες,

Εκ της ΕΣΕΕ λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση όσον αφορά το ωρολόγιο πρόγραμμα για την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων  την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής:

« σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του νόμου 435/76 τη Μ. Παρασκευή, επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σε όλη την επικράτεια, καθώς και η απασχόληση των υπαλλήλων μετά τη 01:00 μμ.. Εξαίρεση στο συγκεκριμένο κανόνα, κατά τις διατάξεις του «Καλλικράτη», μπορεί να εισαχθεί μόνο με απόφαση του οικείου Δήμου, στον οποίο οφείλει να απευθυνθεί ο τοπικός εμπορικός σύλλογος, εάν επιθυμεί διαφορετικό ωράριο για τη Μ. Παρασκευή, με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων και εφόσον αυτό επιβάλλεται από τις τοπικές συνθήκες της περιοχής του.»

Η Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής, εφιστά την προσοχή στα τοπικά καταστήματα της περιοχής ευθύνης της, για την τήρηση του νόμου και τον σεβασμό των εθίμων και των ηθών της περιοχής μας.  

Όλα τα καταστήματα των μελών μας θα παραμείνουν κλειστά έως και τις 13¨00 και περιμένουμε και από εσάς να κάνετε το ίδιο.

Με εκτίμηση,


Το ΔΣ της Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου