Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

6ήμερες επιδοτούμενες διακοπές (και για ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ε.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΡΙΧΟΒΟΥ 1, 54625 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.2310548876, 2310547887,  FAX: 2310538263, e-mail: empsylth@otenet.gr
 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ο.Τ.
6ήμερων ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
Το οποίο αφορά και σε επιχειρηματίες – εμπόρους (ασφαλισμένους στον Ο.Α.Ε.Ε.) 

Η Ομοσπονδία Ε.Σ. Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σας ενημερώνει ότι ο Ελληνικός Οργανισμός  Τουρισμού (ΕΟΤ) θέτει  σε εφαρμογή  το πρόγραμμα «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Εξαήμερων  Διακοπών 2012 – 2013 ,  (5 διανυκτερεύσεων), το οποίο  απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και σε  επιχειρηματίες – εμπόρους (ασφαλισμένους στον Ο.Α.Ε.Ε.)  και το οποίο θα ισχύσει από Αύγουστο 2012 έως 31.5.2013
Οι κάτοχοι των δελτίων  «Τουρισμός για όλους» Εξαήμερων Διακοπών έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την Επικράτεια.
Η διάρκεια των διακοπών ορίζεται μέχρι τις πέντε (5) διανυκτερεύσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το χρόνο ισχύος του Προγράμματος, δηλαδή την 31η Μαΐου 2013.
  • Τα δελτία  Εξαήμερων διακοπών, θα διατίθενται από τα  Κ.Ε.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) όλης της Επικράτειας, καθημερινά εκτός αργιών, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος και μέχρις εξαντλήσεως των 76.200 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά για το συγκεκριμένο υποπρόγραμμα.
Επίσης, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) θέτει σε εφαρμογή το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας, το οποίο απευθύνεται, μεταξύ άλλων και σε  συνταξιούχους επιχειρηματίες – εμπόρους άνω των 60 ετών , το οποίο θα ισχύσει από 1.10.2012 έως 31.5.2013. μέχρι εξαντλήσεως των 5.000 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν  ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις όλων των τάξεων, που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, έχουν όλα τα δικαιολογητικά σε ισχύ και περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του προγράμματος
Όλες οι πληροφορίες του Προγράμματος, τα συμμετέχοντα καταλύματα, οι τιμές των καταλυμάτων και κάθε άλλη λεπτομέρεια, θα διατίθενται ηλεκτρονικά από τα Κ.Ε.Π., από τις κατά τόπους Π.Υ.Τ. και γραφεία του ΕΟΤ, από το site του Ε.Ο.Τ. www.gnto.gov.gr ή www.visitgreece.gr και από ειδικό τετραψήφιο αριθμό του ΕΟΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου