Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ψήφισμα προς τους βουλευτές της Χαλκιδικής


Ψήφισμα προς τους Βουλευτές Νομού Χαλκιδικής

ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ, ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΕΣ
ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΠΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ -  ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ
Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει να σας δώσει.  Αναγκάστε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς σας να βγουν και να πιάσουν αυτούς που κατ’ εξακολούθηση φοροδιαφεύγουν με περισσό θράσος.  Ανοίξτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς των μεγαλοφειλετών του δημοσίου.  Δείτε ποιοι από εσάς καταπάτησαν τους όρκους που δώσαν στον λαό και καταχραστήκαν χρήματα, και εξαφανίστε τους από το στερέωμα της πολιτικής.  Επιτέλους να δούμε και κανα κλεμμένο πίσω….
ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Σταματήστε επιτέλους να κάνετε κινήσεις που ευνοούν τους μεγάλους ομίλους του εξωτερικού και καταστρέφουν την μικρομεσαία επιχείρηση η οποία είναι ο κινητήριος μοχλός της ελληνικής οικονομίας.  Όσο και να προσπαθείτε δεν θα χαθούμε για να γίνουμε οι υπάλληλοι των αφεντικών σας.
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ
Κάντε την αποκέντρωση που ευαγγελίζεστε εδώ και 40 χρόνια.  Δεν θέλουμε να μαζευτούμε όλοι στις πόλεις μεγαθήρια, επειδή δεν θέλετε να αναπτυχθεί η επαρχία της Ελλάδας.  Είμαστε παιδιά του τόπου μας και εδώ θέλουμε να δουλέψουμε, να αναπτυχθούμε και να δημιουργήσουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά και τα παιδιά μας.

Θέλαμε να είμαστε συνοδοιπόροι σας, αλλά ο δρόμος που έχετε επιλέξει οδηγεί στον οριστικό θάνατο της μικρομεσαίας επιχείρησης τάξης.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου