Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Αν αληθεύει αυτό....αλλά και να αληθεύει μήπως θα ντραπεί κανείς;;;

Ο Ρομπόπουλος προμήθευε τη Βουλή με αυτοκίνητα και για να τον εκδικηθούν του κόβουν τη σύμβαση;;;!!!!

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/rompopoulos-pasok-autokinita-660.jpg[Ωραίος ο Ρομπό!!! Έκανε τον επαναστάτη και παραιτήθηκε σκεφτόμενος το λαό, αφού όπως λέει παρακάτω είχε φροντίσει να βολευτεί!!! Τι άλλο θα ακούσουμε...]

Το ΠΑΣΟΚ εκδικείται τον πρώην βουλευτή του Θωμά Ρομπόπουλο. Λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του από τη βουλευτική έδρα λόγω των διαφωνιών του με τα μέτρα της Τρόικα και το πολυνομοσχέδιο, του ακυρώνουν και  τη σύμβαση leasing για τα αυτοκίνητα που παρέχει το κοινοβούλιο στους 300.Σήμερα, οι υπηρεσίες της Βουλής ενημέρωσαν πολλούς βουλευτές ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα τους αλλάξουν τα αυτοκίνητα που έχουν στη διάθεσή τους με τη μέθοδο leasing μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα τους δοθούν άλλα.

Απαντώντας στις εύλογες απορίες των βουλευτών οι υπηρεσιακοί παράγοντες του ενημέρωναν απλώς ότι με απόφαση της Βουλής διακόπτεται η σύμβαση με την προηγούμενη εταιρεία και θα συναφθεί νέα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο βασικός προμηθευτής αυτοκινήτων στην προηγούμενη σύμβαση ήταν ο κ. Ρομπόπουλος μέσω της οικογενειακής του εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

http://www.iefimerida.gr

Αν είναι αλήθεια το παραπάνω δημοσίευμα τότε για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ που μοιράζει τις δουλειές σε ημετέρους... 

ΠΗΓΗ: dexiextrem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου