Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για επιχειρηματικές αποστολές 2012

Από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής λάβαμε τις παρακάτω αιτήσεις συμμετοχής για τις επιχειρηματικές αποστολές του 2012 που το επιμελητήριο θα διοργανώσει μέσα στο έτος.

Είναι σαφές πως η κατάσταση στη χώρα μας είναι δύσκολη, και είναι αδύνατον να συνεχίσουμε να κινούμαστε στις παραδοσιακές ατραπούς που μάθαμε τόσα χρόνια. Πρέπει η Ελληνική οικονομία να μπορέσει να βγει από τα στενα όρια της περιοχής μας και θα ήταν ευχής έργο αν μπορούσαμε να επεκτείνουμε όλοι μας τις δραστηριότητές μας και εκτός των συνόρων, ξεκινόντας νέες συνεργασίες και ανοίγοντας πόρτες σε νέες αγορές.

Όπως κάθε χρόνο, το Επιμελητήριο Χαλκδικής προσφέρει στις επιχειρήσεις του νομού την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες επιχειρηματικές αποστολές μέσα στο έτος 2012 για την ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών του τόπου μας.



Είναι λογικό πως είναι μια εξαιρετική ιδέα, για όποιον από τα μέλη μας μπορεί, να συμμετάσχουμε όσον το δυνατόν πιο δυναμικά, για να μπορέσουμε να επεκτείνουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής βρίσκονται στο site του επιμελητηρίου

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής:

Deltio Typoy Gia Kostos Toyristikon Apostolon 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου