Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κινητοποίηση Εμπορικού Συλλόγου

Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο, ας ταρακουνήσει τον εαυτό του.
Σωκράτης
Ο κόσμος είναι επικίνδυνος όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.
Άλμπερτ Άινσταιν

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, ο τοποτηρητής της επαρχίας της Ελλάδος, θα πάει στο Eurogroup των «συμμάχων» για να ζητήσει την έγκρισή τους για την πλήρη αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας, και ειδικότερα, την εκκαθάριση των εναπομεινασών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (της ραχοκοκαλιάς της χώρας, όπως έλεγε προεκλογικά για να κλέψει την ψήφο του Ελληνικού Λαού).  Μετά από πρόταση του ΔΣ της Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Πολυγύρου, Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής, η ΕΣΕΕ αποφάσισε να βοηθήσει έτσι ώστε η αγανάκτησή μας να ξεπεράσει τα στενά όρια της πόλης μας και του νομού μας και να μεταφερθεί στο κέντρο της χώρας την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρυχτεί από όλες τις οργανώσεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, για να δοθεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά και όλη την Ευρώπη το μήνυμα πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν την αποδόμηση της κοινωνίας μας και την επιστροφή της Ελλάδας στην εποχή αμέσως μετά τον Εμφύλιο.
Οι δράσεις που αποφασίστηκαν είναι:
  • ·         Συσκότιση των καταστημάτων σε όλο τον Δήμο (σβήσιμο φωτισμού, βιτρινών, πινακίδων) από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης έως και τις 6 το πρωί της Παρακευής
  • ·       Τοποθέτηση διαγώνιων μαύρων ταινιών στις προθήκες και βιτρίνες των καταστημάτων μας
  • ·         Τοποθέτηση αφίσας που θα ενημερώνει τους πελάτες πως συμμετέχουμε όλοι στην απεργία και πως τα καταστήματα θα είναι κλειστά την Πέμπτη 18/10/12 λόγω απεργίας.
  • ·         Καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων την Πέμπτη, ημέρα της Πανελλαδικής απεργίας
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ή είμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια στον κοινό εχθρό, ή κοιτάζει ο καθένας μας τον τζίρο μιας ημέρας και χάνει την ευκαιρία να αντιδράσει.  

Την Πέμπτη 18/10/12 συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία! Κλείνουμε τα μαγαζιά μας και κατεβαίνουμε στην Αθήνα για να δείξουμε σε όλους πως οι έμποροι του Πολυγύρου δεν είναι πρόβατα προς σφαγή!
Τα ψέματα τελείωσαν!
Οι αντοχές μας έχουν τελειώσει!
Οι μάσκες έπεσαν!

Ξεσηκωνόμαστε όλοι και συμμετέχουμε στους αγώνες ενάντια στην γενοκτονία την δικιά μας, των παιδιών μας, των ονείρων μας.


Η Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Πολυγύρου, Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής με την βοήθεια της ΕΣΕΕ συντονίζει την μαζική κάθοδο στην Αθήνα των μελών της, αλλά και όποιου άλλου θέλει να έρθει και να δηλώσει την αντίθεση του στα σχέδια των οικονομικών δολοφόνων την Πέμπτη 18/10/12.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 12/10/12 το μεσημέρι :
Στο email της Ένωσης: espolygyrou@gmail.com
Στο κινητό τηλέφωνο: 6975500917

Τα έξοδα της μετάβασης και επιστροφής καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την ΕΣΕΕ. 
Ο καθένας μας πρέπει να φέρει μαζί του νερό, φαγητό, αστυνομική ταυτότητα.

Η αναχώρηση θα γίνει Τετάρτη βράδυ και η επιστροφή την Παρασκευή τα ξημερώματα. 


Η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη καθώς και είναι αυτονόητο πως η αγορά του Πολυγύρου πρέπει να μείνει ολοκληρωτικά κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου