Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ωχχχχ...θα απλοποιήσουν και τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος!!!!


Όχι ρε πούστη, μην το κάνετε άλλο αυτό! Μην απλοποιείτε άλλο γ@μώ το φελέκι σας στόκοι ! Κάθε φορά, που μιλάτε για απλοποίηση, τα κάνετε σκατά! Έλεος! Όχι άλλη απλοποίηση ρε ηλίθιοι. Αφού κάθε φορά που ...
προσπαθείτε να απλοποιήσετε κάτι, το κάνετε δέκα φορές πιό περίπλοκο και μετά από δέκα μέρες αρχίζετε να βομβαρδίζετε τους φορολογούμενους με "διευκρινιστικές εγκυκλίους".
Αφού δεν το ΄χετε γαμώτο! Δεν το ΄χετε! Δεν το ΄χετε το γ@μημένο! Πάει και τελείωσε.
Τριακόσιες φορές προσπαθήσατε να "απλοποιήσετε", τριακόσιες φορές τα κάνατε σκατά!
Αφήστε τουλάχιστον τα πάντα όπως είναι!

Αφού είναι νομοτέλεια ότι δεν μπορείτε να απλοποιήσετε τ-ί-π-ο-τ-ε , γιατί δεν είστε άνθρωποι της πιάτσας, γιατί είστε άχρηστοι και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε και γιατί είστε ά-χ-ρ-η-σ-τ-ο-ι. Και επειδή είστε άχρηστοι. Μπορεί να είστε και άχρηστοι !
Παραδεχθείτε το να τελειώνουμε.

Πηγαίντε στο γραφειάκι σας, πιείτε τον καφέ σας, παίξτε τις πασιέντζες σας στον υπολογιστή, πάρτε το μισθουλάκο σας, αλλά μην αλλάζετε άλλους νόμους με σκοπό να τους απλοποιήσετε gamoto !
Δεν μπορείτε να απλοποιήσετε τίποτα! Πόσες χιλιάδες φορές πρέπει να ταλαιπωρήσετε τον κόσμο;

Είναι τόσο κακό να καταλάβετε ότι είστε ηλίθιοι, που δεν μπορούν να απλοποιήσουν κάτι, γιατί αυτό απαιτεί ευφυία, βαθιές γνώσεις κι όχι πασαλλείμματα και στοχοπροσήλωση; Είναι δύσκολη δουλειά η απλοποίηση, δεν είναι τηλεοπτικό παράθυρο, να λες τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες για να χαϊδεύεις αυτιά. Θέλει συγκέντρωση κι εσείς δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, είστε ένας διανοητικός αχταρμάς, με τόσα που έχετε στο κεφάλι σας

Μην απλοποιείται άλλο γαμώτο, πνιγήκαμε στην απλοποίηση ! Αφήστε τους κώδικες όπως είναι ! Ό,τι ξεκινήσατε να απλοποιήσετε το πνίξατε σε χιλιαπλάσιες ρυθμίσεις, εγκυκλίους και ξανά-μανά εγκυκλίους.  Αφού είστε γεννημένοι δημόσιοι υπάλληλοι γραφειοκράτες, μίζερα ευθυνόφοβα μυαλά, σαν αυτούς που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον Καρυωτάκη.
Δεν μπορείτε να απλοποιήσετε, αφήστε μας ήσυχους, μην μας πρήζετε με ένα εκατομμύριο νόμους το χρόνο.

α, ρε Καρυωτάκη γίγαντα.....
Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
ένας πέθαινε από αηδία...
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία

Πηγή: taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου