Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή προς Βουλευτές

Πολύγυρος, 11/2/2012

Προς:   κ. Βαγιωνά Γεώργιο, βουλευτή Χαλκιδικής Νέας Δημοκρατίας
κ. Δριβελέγγα Ιωάννη, βουλευτή Χαλκιδικής ΠΑΣΟΚ
κ. Λαφαζάνη Αργύριο, βουλευτή Χαλκιδικής ΠΑΣΟΚ

Κοιν:    Βουλή των Ελλήνων
    Πρωθυπουργό Ελλάδος
    Μ.Μ.Ε.
   
κ. Βουλευτές του νομού Χαλκιδικής!

Τον Σεπτέμβριο του 2009 ο λαός της Χαλκιδικής σας έστειλε στο κοινοβούλιο με μοναδικό σκοπό το να είστε οι αγγελιοφόροι της λαϊκής βούλησης στην κεντρική εξουσία!

Το Σύνταγμα της Ελλάδος αναφέρει:
            1. Άρθρο 1
      1. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
      2. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Ένα κομμάτι αυτής της εξουσίας, ο Λαός της Χαλκιδικής το εναπόθεσε στα χέρια σας με την ελπίδα πως δεν θα καταχραστείτε την εμπιστοσύνη που σας έδειξε.  Είναι υποχρέωσή σας αυτή την εξουσία να την χρησιμοποιήσετε υπέρ του Λαού.

Με τις πράξεις σας, τα τελευταία 2,5 χρόνια, δείχνετε μια πρωτοφανή αδιαφορία για την θέληση μας.  Μας παραδώσατε αμαχητί στα χέρια του ΔΝΤ και του νεογερμανικού Άξονα και παρέχοντας την στήριξή σας σε μια κυβέρνηση μη δημοκρατικά εκλεγμένη, οδηγήσατε την πολιτική ζωή της χώρας σε μια πρωτοφανή, στα παγκόσμια δεδομένα, συνταγματική εκτροπή.  Έχετε, με τις αποφάσεις σας, βάλει ταφόπλακα στο Ελληνικό Κράτος.  Έχετε βυθίσει σε απόγνωση τον Ελληνικό Λαό.  Έχετε προκαλέσει την καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας και έχετε οδηγήσει χιλιάδες Ελλήνων στον θάνατο με τις απάνθρωπες πρακτικές που κάνατε νόμους του Κράτους.

Έχετε εξουσία πάνω στους ανθρώπους μέχρι την στιγμή που τους πήρατε τα πάντα. Όμως, όταν τους αφήσατε χωρίς τίποτα, τότε τους χάσατε, είναι ελεύθεροι

Είστε υπόλογοι, στην συνείδησή μας, για την παράδοση των ιερών του Έθνους μας, σε χέρια αλλοεθνών.
Είστε υπόλογοι, στην συνείδησή μας, για την καταβάθρωση της οικονομίας και του μέλλοντος μας, αλλά και του μέλλοντος των παιδιών μας!
Είστε υπόλογοι για το ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, την οποία σας εμπιστεύτηκε όταν σας κάλεσε στην υπηρεσία του στο κοινοβούλιο της Ελλάδος.
Είστε υπολόγοι για τις παλιότερες κακές σας επιλογές και το πώς θα σας καταγράψει η Ιστορία εξαρτάται από εσάς και μόνο!

κ. Βουλευτές, “τέτταρας δακτύλους είναι το πάχος της νεώς, τοσούτον, του θανάτου τους πλέοντας απέχειν."  Η ψήφος σας είναι η απόσταση που απέχει από τον θάνατο η Ελλάδα, ο Ελληνικός Λαός και οι γενιές των Ελλήνων που έρχονται! Η ψήφος σας είναι η απόσταση που απέχετε από την τοποθέτηση της κληρονομιάς σας δίπλα στον Εφιάλτη, τον Τσολάκογλου και αυτούς που φυλακίσαν τον Κολοκοτρώνη!
Ψήφος σας υπέρ του μνημονίου είναι και μία σφαίρα στο κορμί της Ελλάδας και για μας, μία αιτία για την δική σας πολιτική και ιστορική εξόντωση!
Ο Λαός δεν συγχωρεί τους προδότες!

Η ανάγκη είναι η πρόφαση για κάθε παραβίαση της ελευθερίας. Είναι το πρόσχημα των τυράννων, η κραυγή των σκλάβων
Ω, Ελευθερία (οικονομία, χρεωκοπία κτλ κτλ)! πόσα εγκλήματα έκαναν στο όνομά σου


Με τιμή,


Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών, Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής

ΕΛΜΕ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου